• 1
  • 2
  • 3
  • Missie en visie

Missie en visie

Missie

‘Het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van hoogwaardige producten die allen op enige wijze een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van de samenleving. Deze producten bieden bescherming tegen een ramkraak, helpen stadscentra autoluw te maken, dragen bij aan het oplossen van fietsparkeerproblemen en zorgen 24 uur per dag voor een veilige sleuteloverdracht bij garagebedrijven.’

‘Een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van de samenleving.’

Visie

‘Een substantiële bijdrage leveren aan de veiligheid, leefbaarheid, gezondheid en vrijheid van de samenleving, zowel in Nederland als daarbuiten.’

Veiligheid: veel winkeliers vrezen ooit het slachtoffer te worden van een ramkraak. Mecurity neemt dat gevoel van onveiligheid met haar door TNO gecertificeerde anti-ramkraakpalen.

Leefbaarheid: grote steden in Nederland slibben dicht door het enorme aantal auto’s. Met een systeem voor dynamische stadsafsluiting worden stadsdelen effectief autoluw gemaakt.

Gezondheid: Nederland is een echt ‘fietsland’, maar door de toename van het aantal fietsen is een groot fietsparkeerprobleem ontstaan. De fietsparkeersystemen van Mecurity bieden daar een oplossing voor.

 

Vrijheid: we leven in een 24-uurseconomie en willen doorlopend gebruik kunnen maken van commerciële services. Met de KeyDispenser is het nu mogelijk om een auto op ieder gewenst tijdstip bij een garagebedrijf te brengen en op te halen. Een veilig in- en uitgiftesysteem voor sleutels, zonder dat daar een medewerker aan te pas komt. Alle vrijheid voor de consument.

De overeenkomsten tussen de producten zijn groot. Ze zijn allen door Mecurity zelf ontwikkeld en worden intern geproduceerd, hoofdzakelijk uit componenten metaal en elektronica.

Professioneel advies of
vrijblijvend een offerte
aanvragen?
Neem gerust contact op.
ramkraakbeveiliging
ramkraakbeveiliging

Mecurity levert een breed assortiment aan anti-ramkraakpalen. Stuk voor stuk zijn deze solide, stijlvol en – als enige van Nederland – TNO-gecertificeerd. Mecurity ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt de ramkraakbeveiliging in eigen beheer.

fietsparkeer
fietsparkeer

Slordig geparkeerde fietsen behoren tot het verleden met de fietsparkeersystemen van Mecurity. Gebruiksvriendelijk kan ook heel representatief zijn.

stadsafsluiting
stadsafsluiting

Mecurity is totaalleverancier van systemen voor dynamische stadsafsluiting. Zelf ontwikkeld en efficiënt geproduceerd. Het gevolg: systemen die zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn.