• 1
  • 2
  • 3
  • Bedrijfsprofiel

Bedrijfprofiel

Productontwikkelaar, bruggenbouwer en leverancier: Mecurity is het allemaal en meer. Het bedrijf heeft veel kennis in huis en is daardoor in staat om producten te ontwikkelen én aan te passen aan individuele klantwensen. Mecurity is een kleine, flexibele organisatie, een must in een snel veranderende wereld.

Mecurity is sterk geworteld in de Brainport-regio en heeft een uitgebreid netwerk van klanten, toeleveranciers en business partners. Met sommige van hen werkt ze al jarenlang intensief samen, zoals met TNO en de TU/e. Andere zijn sinds geruime tijd vaste klant, zoals Avéro, Achmea, FBTO en Centraal Beheer.

Mecurity is een kleine, flexibele organisatie, een must in een snel veranderende wereld.”

John de Haan
Algemeen directeurramkraakbeveiliging
ramkraakbeveiliging

Mecurity levert een breed assortiment aan anti-ramkraakpalen. Stuk voor stuk zijn deze solide, stijlvol en – als enige van Nederland – TNO-gecertificeerd. Mecurity ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt de ramkraakbeveiliging in eigen beheer.

fietsparkeer
fietsparkeer

Slordig geparkeerde fietsen behoren tot het verleden met de fietsparkeersystemen van Mecurity. Gebruiksvriendelijk kan ook heel representatief zijn.

stadsafsluiting
stadsafsluiting

Mecurity is totaalleverancier van systemen voor dynamische stadsafsluiting. Zelf ontwikkeld en efficiënt geproduceerd. Het gevolg: systemen die zowel betrouwbaar als betaalbaar zijn.